Hodnocení kvality poskytovaných služeb v osobní železniční přepravě - Pospíšilová, Libuše (Univerzita Pardubice, 2006)
Analýza subjektů provozující osobní železniční přepravu na území České republiky. Analýza ČD center a návrhy na zvýšení kvality služeb.
Essessment of service quality in passenger railway transport
Keywords: železniční doprava; kvalita služeb; osobní doprava; hodnocení