Využití informačního systému "Open Conference Systems" pro potřeby Univerzity Pardubice - Nejeschleba, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2012)
Smyslem této práce je aplikace vhodného softwarové nástroje pro pořádání konferencí. Tento nástroj aplikuji na konkrétní webový prostor Univerzity Pardubice z důvodu zlepšení tvorby konference, její správě, správě uživatelů a následné archivaci. V práci je popsán softwarový nástroj Open Conference Systems jako vhodná metoda pro organizaci konference.
Using the "Open Conference Systems" for the needs of the University of Pardubice.
Keywords: Open Conference Systems; HTML; CSS; konference; Open Conference Systems; HTML; CSS; conference