Nosní flowmetr – diagnostické zařízení pro zhodnocení průchodnosti nosní dutiny - Knížek, Zdeněk (My University, 2025)
Flowmetr je přenosné zařízení, které v reálném čase měří průtok vzduchu nosní dutinou. Pomocí senzorů a analytiky umožňuje lékařům a výzkumníkům rychle hodnotit nosní průchodnost. Data lze okamžitě analyzovat a použít ke klinickému rozhodování. Výstupy lze využít v medicínských oborech (ORL, alergologie) a v oblasti monitorování respiračního výkonu u sportovců.
Flowmeter – a diagnostic device for the objective measurement of nasal patency
Keywords: podnikatelský záměr; flowmetr; průchodnost nosu; business plan; flowmeter; nasal patency