Vývoj volebního práva v českých zemích od roku 1848 - Šafránek, Daniel (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se věnuje historickému vývoji volebního práva do nejvyšších zákonodárných orgánů existujících na našem území od r. 1948.
Keywords: politika; volební právo; zákonodárné orgány; historický vývoj