Redakční systémy pro e-commerce - Žáková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato práce bude sloužit studentům jako podkladový materiál pro pochopení teorie Redakčních systémů v oblasti e-commerce v rámci předmětu Elektronický obchod. Dále by měla pomoci úspěšně se rozhodnout při výběru programu pro založení e-shopu. Rozsah práce koresponduje s osnovami předmětu.
Content management systems for e-commerce
Keywords: redakční systémy; e-commerce; e-business; e-shop; komerční systémy; content management systems; e-commerce; e-business; e-shop; commercial systems