Bankopojištění v ČR - Veselý, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce se zaměřuje na charakteristiku bankopojištění, jeho negativních a pozitivních stránek, upravující legislativu a způsob zavádění v ČR. Zabývá se dále konkrétní situací třech největších bank v ČR a jejich spoluprací s příslušnými pojišťovnami. V poslední kapitole je věnována pozornost bankopojištění v EU se zaměřením na Francii, Velkou Británii a Société Générale. Na závěr je provedena vzájemná komparace bankopojištění v ČR a EU.
Bancassurance in the Czech Republic
Keywords: Bankovnictví; Pojišťovnictví; bankopojištění; Česká Republika; Evropská Unie; Société Générale; Banking; Insurance; bancassurance; Czech Republic; European Union