Terapeutické monitorování antiepileptik - Mrňáková, Hana (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce zdůrazňuje význam terapeutického monitorování antiepileptik pro dosažení optimálního léčebného účinku. Věnuje pozornost stanovení antiepileptik metodami plynové a kapalinové chromatografie. Nezabývá se metodami imunochemickými.
Keywords: antiepileptika; monitorování; plynová chromatografie; kapalinová chromatografie