Fundamentální analýza akcie obchodované na Burze cenných papírů Praha - Veigend, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce se věnuje vypracování fundamentální analýzy vybrané akcie obchodované na Burze cenných papírů Praha v obchodním systému Xetra v úrovni globální, odvětvové a podnikové. Zahrnuje stanovení investičního doporučení na základě výpočtů vnitřní hodnoty akcie pomocí vybraných modelů.
Fundamental analysis of stocks traded on the Prague Stock Exchange
Keywords: fundamentální analýza; akcie; vnitřní hodnota; burza; investiční doporučení; fundamental analysis; stocks; intrinsic value; stock exchange; investment recommendations