Přeložka silnice II/568 - Marvan, Václav (Univerzita Pardubice, 2007)
Návrh přeložky silnice II/568 v katastru obcí Březno a Droužkovice. Jedná se o úsek mezi Nechranickou přehradou a plánovanou rychlostní silnicí R7. Návrh přeložky je řešen ve dvou variantách. Je navržena vozovka kategorie S9,5/70.
By-pass Road II/568
Keywords: přeložka; silnice II. třídy; Březno; R7 Praha - Chomutov; propustek; dopravní značení; by-pass; second-class road; culvert aqueduct; road markings