Přínos operačního programu Podnikání a inovace 2007-2013 pro vybraný podnik - Votava, Michal (Univerzita Pardubice, 2014)
Předmětem práce je analyzovat obsah Operačního programu Podnikání a inovace 2007-2013, přiblížit situaci podniku eBRÁNA, s. r. o. a zkoumat přínosy pro tento podnik. Práce může sloužit jako zdroj informací pro potenciální žadatele o podporu v následujícím programovém období, nebo také pro management podniku eBRÁNA.
Contribution of Operational Program Enterprise and Innovation 2007 - 2013 for Selected Company
Keywords: operační program Podnikání a inovace 2007-2013; dotace; eBRÁNA; Operational Program Business and Innovation 2007-2013; subsidy; eBRÁNA