Reforma veřejné správy a město Hronov - Holečková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá reformou veřejné správy, uvádí vymezení veřejné správy, její činnost, základy její organizace, pozornost věnuje obecnímu zřízení jako základnímu článku územní veřejné správy. Pokračuje obecným vymezením reformy veřejné správy a následně postupem reformy v ČR. Praktickou aplikaci provádí na městě Hronov.
The reform of the public administration and the town Hronov
Keywords: reforma veřejné správy; reforma; obecní zřízení; Hronov; veřejná správa