Návrh řešení obchvatu obce Kravaře na Českolipsku - Bechynský, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2005)
Diplomová práce se zabývá přeložkou silnice I/15 v katastrálním území obce Kravaře a návrhem směrového a výškového řešení.
The scheme of transfer the road number 1/15 in the territory of community Kravaře
Keywords: silnice; přeložka; návrh trasy