Management ochrany proti povodním obce s rozšířenou působností - Bidmonová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce vymezuje základní pojmy a legislativu, týkající se ochrany obyvatelstva, především ve vztahu k povodním. Pojednává o managementu ochrany jako takovém, ale také o jeho činnostech týkajících se vybrané obce s rozšířenou působností.
Flood protection management for a district
Keywords: povodně; protipovodňová opatření; management ochrany; obec s rozšířenou působností Polička; floods; flood protective measures; management of protection; district Polička