Určování potřebného počtu záložních vozidel v dopravním podniku (s podporou PC) - Pospíchalová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce je zaměřena na vývoj software sloužícího ke stanovení počtu záložních vozidel.
Determining a necessary count of spare vehicles in freight company (with PC support)
Keywords: záložní vozidla; spolehlivost; počítačová podpora; software