Charakterové vlastnosti projektového manažera - Koch, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato diplomová práce se nejprve stručně zabývá problematikou projektového managementu a definuje nároky kladené na osobu projektového manažera. V další části jsou vymezeny pojmy osobnost a charakter. Součástí práce je dotazníkové šetření. Hlavním cílem této práce je, za pomoci informací uvedených v teoretické části a z výsledků získaných dotazováním, determinovat základní charakterové vlastnosti projektového manažera potřebných pro vykonávání této profese. Na závěr jsou výsledky dotazníkového šetření diskutovány a shrnuty.
Qualities of a Project Manager
Keywords: projektový management; projektový manažer; charakter; osobnost; project management; project manager; character traits; personality