Majetek obcí a jeho vliv na podnikatelský sektor v obci - Stojanová, Amálie (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu způsobů využívání obecního majetku vybraných obcí, který tyto obce vyčleňují pro podporu a rozvoj podniků soukromého sektoru v obci. V práci je zpracována charakteristika majetku obcí, analýza struktury majetku a způsobů jeho využívání ve vybraném vzorku obcí. Práce hodnotí dopady využívání majetku obcí na podnikatelský sektor v obci a dopady podnikatelského sektoru na rozvoj obce.
Property of Municipalities and its Influence on Business Sector of Municipality
Keywords: majetek obcí; hospodaření s majetkem obcí; podnikatelský sektor; rozvoj obce; property of municipalities; property management municipalities; business sector; development of the municipality