Vnímání marketingové komunikace vybraného podniku - Šindelářová, Aneta (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato práce je zaměřena na vnímání marketingové komunikace vybraného podniku. Cílem této práce je zhodnocení marketingové komunikace v podniku Jaromír Horký a její vnímání spotřebiteli. Úvodní část práce se zabývá vymezením základních pojmů marketingu, marketingové komunikace a marketingového výzkumu. Druhá část práce se věnuje představení podniku a analýze jeho marketingové komunikace, k čemuž bylo využito dotazníkové šetření. V závěru práce jsou formulovány výsledky dotazníkového šetření a z nich vyplývající návrhy a doporučení ke zlepšení stávající situace.
Perception of Marketing Communication in the Selected Company
Keywords: marketingová komunikace; komunikační mix; marketingový výzkum; dotazníkové šetření; marketing communication; communication mix; marketing research; questionnaire survey