Marketingový mix zvoleného podniku - Jedličková, Eliška (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato diplomová práce se zabývá marketingovým mixem zvoleného podniku. Cílem práce je analyzovat marketingový mix vybraného podniku a na základě stávajícího marketingového mixu a současné situace na trhu navrhnout vhodné změny. Na kapitoly, jež se zabývají vybranými základními pojmy z marketingu a specifiky zkoumaného odvětví, navazují charakteristika marketingového mixu vybraného podniku a navržení změn pro podnik.
The Marketing Mix of a Chosen Company
Keywords: marketing; marketingový mix; pivovarství; minipivovary; marketing; marketing mix; brewing; mini-brewery