Kapitálová síla firmy Evona ve vztahu k povzbudivému růstu - Zlatohlávková, Petra (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá kapitálovou sílou podniku a řízením jeho růstu. Charakterizováno je postavení podniku v regionu a vztah jeho kapitálové síly k regionálnímu hrubému domácímu produktu.
Capital power of firm Evona in reation to sustainable growth rate
Keywords: podniky; Evona Chrudim; kapitál; růst podniku; hrubý domácí produkt