Hodnocení zaměstnanců České pošty, s. p. - Pokorná, Barbora (Univerzita Pardubice, 2016)
Předmětem bakalářské práce je hodnocení zaměstnanců ve společnosti Česká pošta, s. p. Cílem bakalářské práce "Hodnocení zaměstnanců České pošty, s. p." je analyzovat současný systém hodnocení a na základě zjištěných nedostatků navrhnout opatření ke zlepšení ve vztahu efektivnosti společnosti a jejích zaměstnanců. První část práce shrnuje teoretické principy týkající se hodnocení zaměstnanců. Tyto aspekty jsou důležité v oblasti řízení pracovního výkonu jak pro společnost, tak i pro zaměstnance. Následující část práce obsahuje analýzu současného stavu hodnocení a dotazníkové šetření. Třetí část zahrnuje návrh na zefektivnění stávajícího stavu hodnocení České pošty, s. p.
Evaluation of employees of Czech post
Keywords: hodnocení zaměstnanců; Česká pošta, s. p.; analýza současného stavu; dotazníkové šetření; evaluation of employees; Czech Post, s. p. e; analysis of the current state; survey