Osobnost projektového manažera - Šimková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2011)
Diplomová práce se zaměřuje na oblast projektového řízení a především na osobnost projektového manažera. Práce poukazuje na správný způsob vedení projektů. Součástí je také dotazníkové šetření směřováno ke členům projektového týmu, jehož cílem bylo zjištění výskytu specifických vlastností u osoby projektového manažera a spokojenosti členů týmu s jeho vedením. Závěr práce je věnován shrnutí poznatků a doporučením pro praxi.
Project manager personality
Keywords: projekty; projektová řízení; projektový manažer; projects; project management; project manager