Mobilní aplikace pro majitele psů - Pachlová, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce je zaměřena na evidenci bodů zájmu pro majitele psů pomocí mobilní aplikace. Teoretická část se zabývá porovnáním a analýzou podobných již existujících aplikací. V praktické části je vytvořena mobilní aplikace pro platformu Android, která v lokální databázi eviduje a pomocí Mapboxu zobrazuje body zájmu. Jedná se například o restaurace, které dovolují vstup se psy, místa, kde se může pejsek vykoupat nebo místa, kde je možné pustit pejska z vodítka. O jednotlivých místech jsou evidovány souřadnice, popis a případně fotografie.
Mobile Application for Dog Owners
Keywords: Kotlin; Android; Google mapy; mobilní aplikace; chytrý telefon; Android Studio; Room databáze; lokální databáze; lokace; body zájmu; POI; Kotlin; Android; Google maps; mobile application; smartphone; Android Studio; database Room; local database; location; points of interest; POI