Úloha Evropské centrální banky při řešení finanční krize - Stehlíková, Tereza (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce se zabývá postavením Evropské centrální banky při řešení finanční krize. Popisuje jednotlivé funkce a úlohy Evropské centrální banky při řešení finanční krize. Vymezuje jednotlivé finanční krize.
The role of the European Central Bank during the financial crisis
Keywords: Finanční krize; Evropská centrální banka; monetární politika; Financial crisis; European Central Bank; monetary policy