Průkaz protilátek proti Salmonella enteritidis v krevních vzorcích drůbeže ELISA metodou - Poláková, Dana (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá zjišťováním protilátek Salmonella enteritidis ELISA metodou OPATEST - SALM ENTER G firmy OPAVET, s.r.o. v krevnívh vzorcích z drůbeže odebíraných dvěma způsoby.
Using of the ELISA method for the detection of antibodies to Salmonella enteritidis in chicken blood samples
Keywords: Salmonella enteritidis; protilátky; krevní vzorky