Některé otázky vlivu rodiny na motivaci žáka (jeho úspěchy a neúspěchy) - Vyhlídová, Andrea (Univerzita Pardubice, 1996)
Cílem experimentálního šetření bylo odhalit některé otázky vlivu rodiny na motivaci žáka, a to především vlivu odměny a trestu.
Keywords: pedagogika; Rodina; motivace žáka; dotazníkové šetření