Technologie a řízení dopravy u vybrané organizace zaměřené na staveništní dopravu - Kauerová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá návrhy na zefektivnění řízení dopravy. Obsahuje výpočty a vyhodnocení technologických ukazatelů a výpočet optimální doby životnosti vozidel pomocí metody operačního výzkumu.
Technology and control of transport in the chosen organization focused on building site transport
Keywords: Doprava; technologie; řízení dopravy; staveniště; nákladní vozy; životnost