Detekce Mycoplasma hominis a Ureaplasma urealyticum v testech MYCOPLASMA DUO metodou PCR. - Kozubíková, Jana (Univerzita Pardubice, 2007)
V práci je ověřována spolehlivost MYCOPLASMA DUO testů s využitím metody PCR, jejíž výsledky jsou srovnávány s kultivačním a biochemickým testováním transportních médií.
PCR detection of Mycoplasma hominis and Ureaplasma urealyticum in MYCOPLASMA DUO Kits.
Keywords: Mucoplasma duo; Mycoplasma hominis; Ureaplasma urealyticum