Celní projednávání zboží v silniční dopravě - Smolná, Renáta (Univerzita Pardubice, 1996)
Tématem práce je celní projednávání zboží v režimu tranzitu, a to v silniční dopravě.
Keywords: Doprava; silniční doprava; celní odbavení