Analýza vnitropodnikové komunikace ve státní organizaci Správa železniční dopravní cesty - Macháček, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce je zaměřena na výzkum efektivity vnitropodnikové komunikace Správy železniční dopravní cesty, státní organizace, na úseku řízení provozu. Hlavním cílem je analýza současného stavu vnitropodnikové komunikace a případný návrh na zlepšení. Pro hodnocení vnitropodnikové komunikace v organizaci bylo využito metod dotazování s využitím individuálních rozhovorů a dotazníků.
Analysis of intradepartmental communication in the state organization Management railway transport road
Keywords: dispatching apparatus; information; communication; channels of communication; the communication flows; operation dispatcher; train dispatcher; railway transport; railway station; dispečerský aparát; informace; komunikace; komunikační kanály; komunikační toky; provozní dispečer; výpravčí; železniční doprava; železniční stanice