Marketingová činnost zasilatelské firmy NH-Trans Ostrava - Mechlová, Šárka (Univerzita Pardubice, 1996)
Aplikace obecných zásad marketingové činnosti na činnost zasilatelské firmy, konkrétně NH-Trans.
Keywords: zasilatelství; Marketing; NH Trans Ostrava