Možnosti řešení akutní fáze krize podniku - Kolomý, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce je zaměřena na krizové řízení podniků, které se nacházejí v akutní fázi krize. Cílem práce je analyzovat přístupy řešení krizí v jednotlivých podnicích, které mohou vést buď k vyvedení z krize, nebo naopak k nezvladatelné krizi.
Ways of dealing with the acute phase of crisis in the company
Keywords: riziko; krize podniku; akutní krize; insolvenční řízení; risk; corporate crisis; acute crisis; insolvency proceeding