Možnosti využití podzemní vody ve fakultní nemocnici - Brožová, Monika (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato bakalářská práce je rozdělena do dvou částí. V první části jsou uvedeny teoretické informace týkající se podzemní vody a hydrogeologických vrtů. Druhá část se již zajímá průzkumem území nemocnice, kvalitou zdejší podzemní vody a množstvím zachovalých hydrogeologických vrtů. Práce řeší k čemu je vhodné tuto podzemní vodu použít a jak zlevnit a zkvalitnit celý provoz areálu Fakultní nemocnice v případě jejího využití.
Possibilities of using groundwater in a teaching hospital
Keywords: podzemní voda; hydrogeologický vrt; fakultní nemocnice; groundwater; hydrogeological borehole; teaching hospital