Konkurenční boj na poli poskytovatelů plynu a elektrické energie - Rejzek, Michal (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce popisuje konkurenci na poli poskytovatelů plynu a elektrické energie, jak se dodavatelé chovají na trhu a jakými způsoby získávají nové zákazníky. Součástí práce je také porovnání produktů jednotlivých dodavatelů pro běžnou domácnost. Práce dále popíše několik nových způsobů ve využívání energií vč. jejich energetických a ekonomických úspor.
Competing Struggle of Gas and Electricity Providers
Keywords: konkurence; elektrická energie; zemní plyn; dodavatelé; spotřebitelé; competition; electric power; natural gas; providers; consumers