Zásady chování nemocného kolonizovaného MRSA po propuštění do domácího prostředí - Uhlířová, Markéta (Univerzita Pardubice, 2016)
Bakalářská práce je zaměřena na nemocné kolonizované MRSA v domácím prostředí. Práce je teoreticko - praktická. V teoretické části jsou uvedeny základní poznatky týkající se dané problematiky. V praktické části jsou definovány základní problémy, které má kolonizovaný MRSA v domácím prostředí. Praktickým výstupem práce jsou podklady pro tvorbu informační brožury obsahující základní informace i zásady chování nemocného s MRSA v domácím prostředí, která je k práci přiložena.
Patterns of behaviour of MRSA colonised patient discharged from hospital
Keywords: člověk; informace; doma; zásady; human; MRSA; information; home; principle