Porovnání právní úpravy celního přestupku a celního deliktu - Kříž, Karel (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se skládá ze všeobecné a zvláštní části. Všeobecná část obsahuje právní úpravu deliktu a přestupku všeobecně a právní úpravu celního deliktu a celního přestupku. Zvláštní část se zabývá aplikací současné úpravy celního přestupku de lege lata.
Keywords: právo; celní přestupek; celní delikty; celní právo; právní úprava