Komparace systému sociálního zabezpečení ČR a vybraných zemí Evropské unie - Sedláčková, Klára (Univerzita Pardubice, 2003)
Autorka se v práci zabývá srovnáním systému sociálního zabezpečení ČR, Německa a Švédska, které je koncipováno v souvislostech celkového daňového zatížení.
Comparison of social security system in the Czech republic with social security systems in chosen states of the European Union
Keywords: sociální zabezpečení; Česká Republika; státy EU; srovnání; sociální systémy