Vliv konkurenčního prostředí v regionu na podnik - Malá, Martina (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce se zaobírá tématikou malého a středního podnikání v regionálním prostředí. Zaměřuje se na analýzu podniku a jeho prostředí s akcentem na regionální konkurenční prostředí. Dále jsou v práci analyzována kvalitativní data pro identifikaci vlivu konkurence na konkrétní podnik.
Effect of the competitive environment in the region to enterprise
Keywords: small and medium enterprises; business; external and internal business environment; regions; regional environment; competition; malé a střední podniky; podnikání; vnější a vnitřní prostředí podniku; regiony; regionální prostředí; konkurence