Stanovení vybraných tukových čísel ve vzorcích rostlinných olejů - Hloušková, Dana (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato práce se zabývá stanovením vybraných tukových čísel ve vzorcích rostlinných olejů titračními metodami, fyzikálně-chemickými vlastnostmi tuků aolejů a jejich stanovením.
Determination of selected fatty numbers in various vegetable oil samples