Vývoj, současný stav a perspektiva mikroregionu Litomyšl - Czerlinská, Sandra (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce je zaměřena na analýzu a program rozvoje mikroregionu Litomyšl.
Development, contemporaneous situatuon and perspective of microregion Litomyšl
Keywords: mikroregion Litomyšl; ekonomická charakteristika; sociální charakteristika; Trh práce; Infrastruktura; ochrana životního prostředí; ekonomická základna; hospodaření obcí