Hodnocení zázemí pro studium z pohledu studentů Fakulty ekonomicko-správní - Bařinková, Silvie (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce popisuje marketingový výzkum zaměřený na hodnocení studia na FES Univerzity Pardubice z hlediska úrovně technického zázemí pro studium.
Evaluation of studying background by students of Faculty of economy and local administration
Keywords: studenti FES; Marketingový výzkum; studium; technické zázemí; služby; posluchárny; menza; koleje