Návrh optimalizace existujícího internetového obchodu - Drgáčová, Marcela (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářská práce je zaměřena na návrh optimalizace procesů internetového obchodu. První část je zaměřena na vysvětlení základních pojmů elektronického obchodování, procesu a procesního řízení. Dále obsahuje popis metod a postupů pro modelování a vymezení metrik. Závěrečná část je zaměřena na odhalení slabých stránek ve firmě, zmapování procesů internetového obchodu firmy, kde se slabé stránky nacházejí, jejich grafické znázornění a možný návrh na optimalizaci zmapovaných procesů.
Suggestion of optimalization of existing webshop
Keywords: Online business; optimization; process; EPC diagram; metrics; internetový obchod; optimalizace; metriky