Optimalizace zimní údržby pozemních komunikací v Plzni - Kožíšek, Karel (Univerzita Pardubice, 2007)
Diplomová práce se zabývá zimní údržbou místních komunikací ve městě Plzni. Pověřenou organizací k provádění zimní údržby silnic a místních komunikací v Plzni jsou Plzeňské komunikace, spol. s.r.o.. Cílem diplomové práce je optimalizovat zimní údržbu ve městě Plzni. Optimalizace zimní údržby je v této práci provedena vhodnou obměnou stávajícího vozidlového parku firmy Plzeňské komunikace, spol. s.r.o., kterou se dosáhne především zvýšení spolehlivosti a efektivnosti práce sypačů zimní údržby.
The optimalization of winter maintenance in Plzeň
Keywords: pozemní komunikace; zimní údržba; Optimalizace; vozový park