Modelování řízeného tepelného namáhání výbušin - Šelešovský, Jakub (Univerzita Pardubice, 2006)
Modelování sdílení tepla při ohřevu výbušin pomocí konečných prvků a programu LS-DYNA. Charakterizace materiálových vlastností výbušin potřebných pro numerickou simulaci.
Modeling of controlled thermal loading of explosives
Keywords: sdílení tepla; numerická simulace; výbušiny