Software pro podporu výuky předmětů využívajících jazyk Java - Jirgl, Jakub (Univerzita Pardubice, 2012)
Cílem této bakalářské práce bylo vytvoření aplikace pro podporu výuky, kde uživatelé mohou tvořit, modifikovat i odstraňovat vlastní kolekce a zároveň jim grafické rozhraní aplikace znázorní strukturu dané kolekce v paměti.
The supporting software for an instruction of the subject using Java
Keywords: kolekce; mapy; Java; genericita; výukové aplikace; collections; maps; genericity; educational applications