Environmentální efektivnost zpracování papíru - Kadlecová, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce je zaměřena na možnosti zpracování papíru. Popisuje legislativu v oblasti odpadového hospodářství, hodnotí plnění nařízení vlády o Plánu odpadového hospodářství a navrhuje model spalovny papíru na výrobu tepelné a elektrické energie pro město Děčín.
Environmental effectiveness paper processing
Keywords: Odpadové hospodářství; papír; recyklace; spalování; Petriho sítě; Děčín; waste management; paper; recycling; combustion; Petri Nets