Evidence přestupků - Řezáčová, Olga (Univerzita Pardubice, 2018)
Bakalářská práce se zabývá evidencí přestupků. Práce analyzuje právní úpravu trestání recidivy správních deliktů a evidence přestupků. Je provedena komparace evidovaných přestupků ve vybraných městech a komparace zkušeností s vedením centrálního registru přestupků.
Records of administrative offence
Keywords: evidence přestupků; centrální evidence přestupků; recidiva; správní trestání; odpovědnost za přestupek; records of administrative offenses; central records of administrative offenses; recidivism; administrative punishment; liability for administrative offence