Pády v anamnéze seniorů - Marešová, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2021)
Tato bakalářská práce pojednává o stáří a jeho projevech a o riziku pádu u seniorů. Dále pojednává o prevenci pádu v seniorském věku. Práce se skládá ze dvou částí - teoretické a praktické. V praktické části se věnujeme problematice pádu u seniorů od 60 do 90 let, kdy jsme pro průzkum zvolili dotazník.
Falls in the anamnesis of seniors
Keywords: senioři; stáří; pád; prevence; seniors; old age; fall; prevention