Marketingová strategie firmy EuroTax spol. s r.o. Hradec Králové - Machútová, Radka (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce hodnotí marketingovou strategii firmy EuroTax spol. s r.o. Hradec Králové na základě analýzy mikroprostředí a makroprostředí. Je provedena analýza jednotlivých faktorů, které ovlivňují firmu, je aplikován Porterův model konkurenčního prostředí.
Marketing strategy of company EuroTax Ltd. Hradec Králové
Keywords: Marketing; analýza firmy; strategický marketing; marketingové strategie