Úsporná opatření při distribuci ovoce a zeleniny společností Tercie cz s.r.o. - Myšák, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce se zabývá problematikou distribuční logistiky. Konkrétně se zaměřuje na stávající distribuci ovoce a zeleniny společností Tercie cz. Součástí bakalářské práce je návrh na úpravu stávající distribuce ovoce a zeleniny, který povede ke zkvalitnění rozvozu zboží s lepším finančním efektem pro společnost.
Economic measures for the distribution of fruit and vegetables by Tercie cz s.r.o.
Keywords: distribuční logistika; distribuční centra; skladovaní; doprava; distribution logistics; distribution centers; storage; transport