Zpracování e-learningového kurzu pro předmět ZIT - část WORD - Kmoníčková, Eva (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce se nejprve zabývá pojmy distanční vzdělávání a e-learning. Jsou zde uvedeny silné a slabé stránky distančního vzdělávání, historie a formy e-learningu. Další část práce je zaměřena na LMS systémy využívané v ČR, zejména pak LMS eDoceo a jeho nástroj Autor, který byl použit k tvorbě e-learningového kurzu Základy práce MS Word, kterému je věnována poslední kapitola bakalářské práce.
Compilement of e-learning course for the subject ZIT - part WORD
Keywords: E-learning; distanční vzdělávání; distanční texty; LMS; MS Word